poniedziałek, 28 września

Oznaczenie treści
 

Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji

(2016)

Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World

Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji / Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World

Data premiery

czwartek
30.06.2016
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku!

Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie "Sztuki fermentacji" Sandora Ellixa Katza!

Gorący trend kulinarny, który podbija programy śniadaniowe, magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie, a dzięki biblii fermentacji przybierze na sile.

Ponad 700 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso.

Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej.

Z tej opasłej księgi dowiesz się także, jakie korzyści zdrowotne płyną z jedzenia fermentowanej żywności, a także, jak wykorzystać proces fermentacji i pleśń do uzyskania energii i tym samym, wspomagać środowisko naturalne.

Dodatkowo, autor przystępnie wyjaśnia, jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudności, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności.

Zacznij siać ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji!



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy debiutowała będzie książka Sztuka fermentacji?

Książka ma zadebiutować 30 czerwca 2016 (premiera w Polsce). W celu sprawdzenia daty z innego regionu należy wybrać odpowiednią flagę. Dodatkowe ustawienia regionalne dostępne są w zakładce "Moje konto".

Chcę otrzymywać świeże raporty o zmianach dotyczących książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby dostawać aktualne informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na podany adres e-mail zostaną wysłane powiadomienia o zmianach. Informacje o zmianach pojawią się również na stronie "Aktualności".

Czy jest możliwość polecenia książki znajomym?

Można tego dokonać klikając przycisk "Lubię to!" lub ysyłając e-mail do znajomych. Obydwie te opcje znajdują się na pasku w górnej części strony.

Za ile można zakupić książkę?

Żeby sprawdzić ile należy zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę nabyć książkę Sztuka fermentacji. W którym miejscu mogę kupić ten tytuł?

Książkę Sztuka fermentacji można dostać tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" można znaleźć listę sklepów sprzedających ten produkt.

W którym miejscu mogę zobaczyć nowe wieści odnośnie książki Sztuka fermentacji?

W celu zobaczenia najnowszych wiadomości należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

Czy mogę przypisać ocenę dla tego produktu?

Żeby tego dokonać trzeba wybrać odpowiednią ocenę w skali 1-5, a następnie oznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

W jaki sposób zliczona została ocena książki?

Premiera książki Sztuka fermentacji nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który literat napisał tę książkę?

Sandor Ellix Katz to twórca tej książki. Żeby sprawdzić listę pozostałych książek tego twórcy należy udać się do pola "Informacje" i kliknąć w jego nazwisko albo kliknąć utaj.

Kto jest wydawcą tej książki?

Książka ma zostać wydana przez firmę Vivante. Żeby poznać inne książki od tego wydawcy należy kliknąć utaj lub w jego nazwę w polu "Informacje".

Na stronie prezentowane są nieprecyzyjne dane. W jaki sposób można je skorygować?

Korektę można zgłosić korzystając z opcji "zgłoś poprawkę" umieszczonej nad polem "Informacje". W ramach tej funkcji można zgłosić między innymi aktualizację daty, dodać lub zmienić opis, zamieścić zwiastun oraz trailer, czy też przesłać nową okładkę lub plakat.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji? Kiedy wychodzi Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World?
Data wydania książki zaplanowana została na 30.06.2016. Nowa książka Sandor Ellix Katz z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 30 czerwca 2016, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie