Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania! Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Przepyszne efekty zaskoczą nawet ciebie.
Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak bezpiecznie i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).
Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja! To przede wszystkim samo zdrowie – jedzenie kiszonek i innych fermentowanych produktów pozytywnie wpływa na nasz organizm: wzmacnia jelita, poprawia trawienie i zwiększa odporność.
Kiedy premiera Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska - Dzikie kiszonki i inne fermentacje? Kiedy wychodzi Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska - Dzikie kiszonki i inne fermentacje?
Data wydania książki zaplanowana została na 05.09.2018. Nowa książka Małgorzata Ruszkowska, Kaja Nowakowska z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2018 roku.
Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików Cookie. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe w świetle ustawy. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treść do Twoich preferencji. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies oraz naszej Polityce Prywatności.