Katarzyna Mikulska - Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin(2025) | Inne |
Odkryj tajemnice dzikich roślin i przygotuj pyszne przetwory prosto z lasu!
Czy wiesz, jakie skarby kryje pobliski las, łąka lub ogród? Dziko rosnące rośliny to nie tylko cudowne aromaty, ale i prawdziwa bomba wartości odżywczych! Katarzyna Mikulska pokaże ci, jak to naturalne bogactwo wykorzystać w swojej kuchni.
W tej książce znajdziesz:
Aromatyczne pesto z pokrzywy, zakwas z czosnkiem niedźwiedzim, ocet z igliwia sosnowego, dżem z kwiatów lilaka, leśna przyprawa do kawy czy piernika – to dopiero początek naturalnej kulinarnej podróży!
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Książka Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin ma być dostępna 9 kwietnia 2025 (premiera w Polsce).
Aby otrzymywać najnowsze doniesienia o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach zostaną wysłane na e-mail oraz pojawią się na stronie "Aktualności".
Tytuł zasugerować znajomym można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.
Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin jest do znalezienia tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.
Aby zobaczyć nowe wiadomości należy skorzystać z zakładki "Newsy", która znajduje się w kolumnie z prawej strony.
Żeby ocenić książkę trzeba zaznaczyć wartość w pięciopunktowej skali, a następnie potwierdzić wybór kliknięciem. Żeby oddać głos trzeba posiadać konto w serwisie.
Premiera książki Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Katarzyna Mikulska jest twórcą książki Roślinna spiżarnia. Kiszonki, syropy, konfitury i przyprawy z dzikich roślin. Kliknij utaj albo w nazwisko autora, aby poznać inne książki przez niego stworzone.
Wydawnictwo Pascal zajmuje się wydaniem książki. Aby sprawdzić inne książki wydane przez tę firmę kliknij w jej nazwę lub kliknij utaj.
Korektę można zgłosić klikając tutaj. Zgłosić można niepoprawne daty wydania, opisy, zwiastuny oraz obrazki.
Komentarze