Katarzyna Mikulska, Artur Bokła - Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2(2017) | Poradniki |
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.
W tej części "Kuchni survivalowej"zaprezentowanoróżne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem.
Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!
Niezwykły toolbook tym razem wyposażono w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie.
Toolbook zawiera:
przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej),
prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR,
sól, linijkę calową i centymetrową.
Książka Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 ma być wydana 25 października 2017 (premiera w Polsce).
Aby być powiadamianym na bieżąco o aktualnościach należy dodać książkę do listy "Moje premiery". W tym celu kliknij w opcję "Obserwuj premierę" dostępną na pasku z opcjami. Na podany adres e-mail zostaną wysłane powiadomienia o zmianach. Informacje o zmianach pojawią się również na stronie "Aktualności".
Książkę zarekomendować można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
W celu zobaczenia ile trzeba zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 można dostać tutaj. Z prawej strony znajduje się zakładka "Gdzie kupić?", w której wymienione są sklepy sprzedające ten produkt.
W celu obejrzenia świeżych wiadomości należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.
Aby tego dokonać trzeba zaznaczyć ocenę w pięciopunktowej skali, a następnie przypieczętować wybór kliknięciem. Żeby oddać głos trzeba posiadać konto w serwisie.
Premiera książki Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Katarzyna Mikulska, Artur Bokła to autor tej książki. Aby zobaczyć listę utworów napisanych przez tego autora kliknij w jego nazwisko w polu "Informacje" lub kliknij utaj.
Wydawcą książki jest Wydawnictwo Pascal. W celu wyświetlenia listy książek tego wydawcy kliknij w jego nazwę lub kliknij utaj.
Korektę można zgłosić klikając tutaj. Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.
Komentarze