Katarzyna Mikulska, Artur Bokła - Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie(2017) | Poradniki |
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.
Niezwykły toolbook, który wyposażono w mocny rzemień umożliwiający rozpalenie ognia – najważniejszego narzędzia w walce o przeżycie. Ogień to ciepło, światło, ochrona przed dzikimi zwierzętami, ale także możliwość przygotowania posiłku. Co zjeść w lesie, jak przyrządzić to, co oferuje nam natura, piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni?
Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Obudź w sobie naszą narodową zapobiegliwość i zaradność. Tylko przygotowani przetrwają!
Toolbook zawiera:
prezentację technik gotowania w terenie (żar, dół ziemny, gotowanie kamieniami),
przepisy kulinarne,
poradnik, jak rozpalić ogień (łuk ogniowy, świder ręczny),
opis gatunków drzew – jak i do czego je wykorzystać (rozpałka, podtrzymanie ognia, tworzenie żaru, wędzenie, itd. ),
filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR,
mocny rzemień, linijkę calową i centymetrową.
W serii ukazały się:
"Przygotowani przetrwają",
"Sztuczki survivalowe",
"Terenowa apteczka ziołowa".
Książka Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie dostępna będzie 5 lipca 2017 (premiera w Polsce).
Aby dostawać aktualne komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach zostaną wysłane na e-mail oraz pojawią się na stronie "Aktualności".
O książce można napisać znajomym poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Żeby zobaczyć cenę książki kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.
Książkę Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie można znaleźć tutaj. Wszystkie sklepy sprzedające ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?".
Najnowsze newsy można poczytać w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Żeby tego dokonać należy nadać konkretną ocenę w pięciopunktowej skali, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą oddać swój głos.
Premiera książki Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Twórcą książki jest Katarzyna Mikulska, Artur Bokła. Żeby zobaczyć jakie inne książki zostały napisane przez tego autora należy kliknąć utaj albo przejść do pola "Informacje" i kliknąć w nazwisko pisarza.
Wydawnictwo Pascal dogląda wydania książki. Żeby poznać inne książki od tego wydawcy należy kliknąć utaj lub w jego nazwę w polu "Informacje".
W tym celu należy uzupełnić formularz "zgłoś poprawkę" znajdujący się nad polem "Informacje". Poprawić można nieprawidłowe daty, opisy, okładki oraz dodać nowe trailery.
Komentarze