Niezwykłe połączenie książki kulinarnej, podróżniczej i obyczajowej. Autorka, miłośniczka i znawczyni kuchni chińskiej, uchodzi za prawdziwego eksperta w tej dziedzinie. Mnóstwo barwnych anegdot, ciekawostek i przepisy: od popularnych makaronów z wieprzowiną i frutti di mare po... pieczonego węża. Jak pisze autorka: to także opowieść o młodej Brytyjce, która wyjechała do Chin i jadła wszystko, niekiedy z zaskakującymi konsekwencjami...
Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz
Zatwierdź
Recenzje
Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Fuchsia Dunlop - Płetwa Rekina i Syczuański Pieprz? Kiedy wychodzi Fuchsia Dunlop - Płetwa Rekina i Syczuański Pieprz?
Data wydania książki zaplanowana została na 23.03.2011. Nowa książka Fuchsia Dunlop z 2011 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2011 roku.
Komentarze