Agnieszka Bednarska - Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania(2021) | Inne |
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Książka zadebiutuje 29 września 2021 (premiera w Polsce).
Aby dostawać najświeższe komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na podany adres e-mail zostaną wysłane powiadomienia o zmianach. Informacje o zmianach pojawią się również na stronie "Aktualności".
O książce można powiedzieć innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Cenę książki można znaleźć tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Książka jest do znalezienia tutaj. Produkt można znaleźć w sklepach znajdujących się w zakładce "Gdzie kupić?".
Aby obejrzeć nowe komunikaty należy skorzystać z zakładki "Newsy", która znajduje się w kolumnie z prawej strony.
Aby tego dokonać należy wybrać konkretną ocenę od 1 do 5, a następnie zatwierdzić wybór kliknięciem. Opcja ta dostępna jest jedynie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu.
Premiera książki Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Agnieszka Bednarska to twórca tej książki. Lista innych wydawnictw książkowych tego autora dostępna jest utaj.
Książka zostanie wydana przez Pascal. Lista książek wydanych przez tę firmę znajduje się utaj.
W tym celu należy uzupełnić formularz "zgłoś poprawkę" dostępny nad polem "Informacje". Zgłosić można niepoprawne daty wydania, opisy, zwiastuny oraz obrazki.
Komentarze