sobota, 6 grudnia

Oznaczenie treści
 

Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

(2024)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

Data premiery

środa
28.08.2024
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy…



Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.



A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)



Wprowadź magię fermentacji do swojej kuchni!



Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.




Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy będzie dostępna książka Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom?

Książka ma być wydana 28 sierpnia 2024 (premiera w Polsce). W celu sprawdzenia daty z innego regionu należy wybrać odpowiednią flagę. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować w "Ustawieniach serwisu".

Chcę dostawać bieżące wieści o zmianach dotyczących książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby dostawać wiadomości o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. O zmianach poinformujemy wysyłając wiadomość na podany adres e-mail, a także opublikujemy je na stronie "Aktualności".

Chcę napisać o książce znajomym. Jak tego dokonać?

Premierę można polecić poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Ile pieniędzy trzeba zapłacić za książkę?

Cenę książki można sprawdzić tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę zamówić książkę Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom. W którym sklepie mogę zakupić ten tytuł?

Książkę można zamówić tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.

W którym miejscu przeglądnę najświeższe wiadomości odnośnie książki?

Świeże wiadomości można zobaczyć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.

Jak mogę przyporządkować notę dla tego produktu?

Żeby to zrobić należy wskazać konkretną ocenę, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Na jakiej podstawie podliczana jest ocena?

Premiera książki Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który autor stworzył tę książkę?

Veronika Szwejk to autor tej książki. Aby sprawdzić inne książki napisane przez tego autora kliknij w jego nazwisko lub kliknij utaj.

Kto jest odpowiedzialny za wydanie tej książki?

Książka zostanie wydana przez firmę Znak JednymSłowem. W celu wyświetlenia listy książek tego wydawcy kliknij w jego nazwę lub kliknij utaj.

Zauważyłem na stronie omyłkowe informacje. W jaki sposób mogę to zgłosić?

Żeby zgłosić poprawkę należy uzupełnić formularz umieszczony tutaj. Zgłaszać można między innymi nieaktualne daty, zmiany opisów, zwiastunów, okładek i plakatów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom? Kiedy wychodzi Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom?
Data wydania książki zaplanowana została na 28.08.2024. Nowa książka Veronika Szwejk z 2024 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2024 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 28 sierpnia 2024, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie