niedziela, 22 grudnia

Oznaczenie treści
 

Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

(2024)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom

Data premiery

środa
28.08.2024
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Truskawkowy ocet, pachnące orientem kimchi, aromatyczna kombucha, chrupiące kiszone rzodkiewki, klasyczny zakwas z buraka z korzennym twistem, aksamitny zakwas owsiano-ryżowy…



Kisić można prawie wszystko i przez cały rok! Kiszenie przemienia warzywa i owoce w najlepsze superfoods – poprawiające zdrowie, samopoczucie i wygląd. Wprowadzając kiszonki i zakwasy do codziennej diety, wspierasz swój mikrobiom i wspomagasz dobrostan.



A co przyrządzić z samodzielnie przygotowanych kiszonek? Wybór jest ogromny: paella z bobem i kiszonymi cytrynami, fasolka szparagowa w buraczanej tempurze, pieczony camembert z kiszonymi burakami w miodzie czy zupa z podkiszonych pomidorów, a do kanapek kremowy serek z kiszonych nerkowców albo ogórki kiszone z miodem lipowym. (Pst! To dopiero początek!)



Wprowadź magię fermentacji do swojej kuchni!



Veronika Szwejk i Mikołaj Bator, współzałożyciele największej ekologicznej manufaktury kiszonek w Polsce, dzięki którym kimchi, kombucha i zakwas z buraków weszły na stałe do diety Polaków i stały się elementem stylu życia. Stworzyli książkę, która pozwoli ci poznać wszystkie tajniki zdrowej fermentacji.



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.




Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Na kiedy przygotowywana jest premiera książki Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom?

Książka Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom ma być wydana 28 sierpnia 2024 (data premiery w Polsce). Kliknij w wybraną flagę, żeby wyświetlić datę z innego regionu. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować korzystając z opcji "Ustawienia serwisu" dostępnej pod zakładką "Moje konto".

W jaki sposób można śledzić bieżące informacje o premierze?

Aby otrzymywać najświeższe komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Zmiany można zobaczyć na stronie "Aktualności" lub otrzymać powiadomienie we wiadomości e-mail.

Czy dostępna jest możliwość zarekomendowania książki innym osobom?

Książkę można zasugerować poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Jaką cenę trzeba zapłacić za książkę?

W celu zobaczenia ile trzeba zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę nabyć książkę Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom. Gdzie mogę nabyć ten produkt?

Książkę można dostać tutaj. Lista sklepów sprzedających ten produkt umieszczona jest na liście "Gdzie kupić?".

Gdzie mogę przeglądać bieżące newsy odnośnie książki?

W celu przeglądania najświeższych informacji należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

Gdzie można przyporządkować notę dla tego produktu?

Aby to zrobić trzeba zaznaczyć ocenę od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Żeby oddać głos trzeba posiadać konto w serwisie.

Na jakiej podstawie obliczono ocenę książki?

Premiera książki Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który nowelista stworzył tę książkę?

Veronika Szwejk to osoba odpowiedzialna za stworzenie książki. Resztę książek napisanych przez tego autora można znaleźć utaj lub kliknąć w jego nazwisko znajdujące się w polu "Informacje".

Jakie wydawnictwo zajmuje się wydaniem tej książki?

Wydawnictwo Znak JednymSłowem jest odpowiedzialne za wydanie książki. Aby zobaczyć listę książek wydanych przez tego wydawcę kliknij w jego nazwę lub kliknij utaj.

Zaobserwowałem na stronie nieścisłe informacje. W jaki sposób mogę to zgłosić?

Aby to zrobić należy uzupełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik dostępny jest nad polem "Informacje". Dzięki temu można wnieść o aktualizacje dat, opisów i odnośników oraz zmiany trailerów albo okładek.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom? Kiedy wychodzi Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom?
Data wydania książki zaplanowana została na 28.08.2024. Nowa książka Veronika Szwejk z 2024 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2024 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Veronika Szwejk - Ale ferment! Kiszonki, zakwasy i przepisy na dania wspierające twój mikrobiom data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 28 sierpnia 2024, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie