czwartek, 28 marca

Oznaczenie treści
 

Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących

(2016)

Stephanie Pedersen - Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes

Poradniki

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących / Stephanie Pedersen - Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes

Data premiery

czwartek
01.09.2016
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Poradniki
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Książka, na którą czekali wszyscy fani Łukasza Łuczaja!

Fenomenalny przewodnik po świecie jadalnych roślin, prosto od syna światowej guru surowego żywienia, Victorii Boutenko. Siergiej Boutenko odkrywa przed czytelnikiem korzyści zdrowotne nowego trendu w żywieniu, który szturmem zdobywa salony i prestiżowe restauracje.

Zbieractwo i wykorzystywanie do przygotowywania posiłków tego, co rośnie w naszych ogródkach, pobliskich lasach czy przy polny ścieżkach, to nie tylko zdrowa, ale i smaczna pasja, która dodatkowo pomaga planecie, wpisując się w trend „zero waste”.

W tym bogato ilustrowanym poradniku znajdziesz wszystkie wskazówki niezbędne do tego, aby zidentyfikować, zebrać i przyrządzić 60 jadalnych dzikich roślin, które rosną tuż niedaleko. Autor przedstawia podstawowe zasady bezpiecznego zbierania dzikiej żywności, omawia trujące rośliny, protokół identyfikacji jadalnych roślin, etykietę ich zbierania i metody konserwacji, które pozwalają ją przechowywać i dłużej cieszyć się zdrowotnymi aspektami. Znalazło się tu także 67 przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi do sałatek, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.

Oszczędność pieniędzy, ekonomiczna samowystarczalność, zdrowszy tryb życia i niepowtarzalne doznania smakowe to tylko niektóre z trwałych korzyści wypływających z żywienia się lokalnymi dzikimi roślinami jadalnymi.

Zainspiruj się poszukiwaniami Siergieja Boutenko i odkryj, że twoje najbliższe podwórko jest pełne darmowego, zdrowego jedzenia!



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Na kiedy planowana jest premiera książki Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących?

Książka będzie debiutować 1 września 2016 (data wydania w Polsce). Żeby wyświetlić datę z innego regionu należy kliknąć w odpowiednią flagę. Domyślnie wyświetlany region można zmienić w ustawieniach konta.

Chcę otrzymywać na bieżąco świeże raporty dotyczące książki. Jak tego dokonać?

Aby śledzić informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.

Chcę napisać o książce znajomym. Jak mogę to zrobić?

O książce można powiedzieć innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Za ile mogę dostać książkę?

Aby sprawdzić ile należy wydać na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę kupić książkę Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących. W którym miejscu mogę kupić ten produkt?

Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących można zamówić tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" można znaleźć listę sklepów sprzedających ten produkt.

Na jakiej stronie mogę przeczytać najświeższe doniesienia dotyczące książki Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących?

W celu przeczytania bieżących wieści należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

Chcę zaproponować ocenę. Jak to zrobić?

Żeby to zrobić trzeba zaznaczyć odpowiednią ocenę, a następnie zatwierdzić wybór kliknięciem. Opcja ta dostępna jest jedynie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu.

Na jakiej podstawie kalkulowana jest ocena?

Premiera książki Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto jest twórcą tej książki?

Stephanie Pedersen jest twórcą książki. Kliknięcie w nazwisko pisarza spowoduje wyświetlenie innych wydawnictw książkowych przez niego napisanych. Z funkcji tej można skorzystać przechodząc do pola "Informacje".

Jakie wydawnictwo sprawuje pieczę nad wydaniem tej książki?

Wydawnictwo Vivante jest odpowiedzialne za wydanie książki. Żeby sprawdzić listę książek tego wydawcy należy przenieść się do zakładki "Informacje" i kliknąć w jego nazwę lub kliknąć utaj.

Na waszej stronie podane są nieścisłe dane. W jaki sposób można je skorygować?

Aby to zrobić należy skorzystać z opcji "zgłoś poprawkę" dostępnej nad polem "Informacje". Funkcja ta pozwala na zgłoszenie uaktualnienia informacji takich jak data wydania czy modyfikacja opisu, a także umożliwia dodanie nowych zwiastunów, trailerów, okładek lub plakatów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących? Kiedy wychodzi Stephanie Pedersen - Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes?
Data wydania książki zaplanowana została na 01.09.2016. Nowa książka Stephanie Pedersen z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 1 września 2016, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie