wtorek, 16 grudnia

Oznaczenie treści
 

Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących

(2016)

Stephanie Pedersen - Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes

Poradniki

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących / Stephanie Pedersen - Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes

Data premiery

czwartek
01.09.2016
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Poradniki
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Książka, na którą czekali wszyscy fani Łukasza Łuczaja!

Fenomenalny przewodnik po świecie jadalnych roślin, prosto od syna światowej guru surowego żywienia, Victorii Boutenko. Siergiej Boutenko odkrywa przed czytelnikiem korzyści zdrowotne nowego trendu w żywieniu, który szturmem zdobywa salony i prestiżowe restauracje.

Zbieractwo i wykorzystywanie do przygotowywania posiłków tego, co rośnie w naszych ogródkach, pobliskich lasach czy przy polny ścieżkach, to nie tylko zdrowa, ale i smaczna pasja, która dodatkowo pomaga planecie, wpisując się w trend „zero waste”.

W tym bogato ilustrowanym poradniku znajdziesz wszystkie wskazówki niezbędne do tego, aby zidentyfikować, zebrać i przyrządzić 60 jadalnych dzikich roślin, które rosną tuż niedaleko. Autor przedstawia podstawowe zasady bezpiecznego zbierania dzikiej żywności, omawia trujące rośliny, protokół identyfikacji jadalnych roślin, etykietę ich zbierania i metody konserwacji, które pozwalają ją przechowywać i dłużej cieszyć się zdrowotnymi aspektami. Znalazło się tu także 67 przepisów na niezwykle odżywcze zielone koktajle, sałatki, dressingi do sałatek, pasty, krakersy, dania główne, soki i słodycze, które przygotujesz z chwastów, jagód, korzonków i liści oferowanych przez inspirujący świat flory łąk, lasów i trawników.

Oszczędność pieniędzy, ekonomiczna samowystarczalność, zdrowszy tryb życia i niepowtarzalne doznania smakowe to tylko niektóre z trwałych korzyści wypływających z żywienia się lokalnymi dzikimi roślinami jadalnymi.

Zainspiruj się poszukiwaniami Siergieja Boutenko i odkryj, że twoje najbliższe podwórko jest pełne darmowego, zdrowego jedzenia!



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy wydana zostanie książka Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących?

Książka Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących udostępniona będzie 1 września 2016 (premiera w Polsce). Aby zobaczyć daty z innych regionów należy kliknąć w odpowiednią flagę. W celu zmiany domyślnie wyświetlanego regionu należy skorzystać z opcji dostępnej w ustawieniach konta.

W jaki sposób mogę obserwować najnowsze wiadomości o premierze książki?

Aby dostawać najświeższe raporty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. O zmianach poinformujemy wysyłając wiadomość na podany adres e-mail, a także opublikujemy je na stronie "Aktualności".

Chcę powiadomić o książce znajomych. W jaki sposób mogę to uczynić?

Tytuł zasugerować znajomym można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.

Jaką cenę trzeba uiścić za książkę?

Żeby zobaczyć jaka jest cena książki Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

W jakim sklepie można zamówić książkę Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących?

Książkę można dostać tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" można znaleźć listę sklepów sprzedających ten produkt.

W którym miejscu mogę obejrzeć świeże informacje odnośnie książki Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących?

Aby przeglądać najnowsze raporty należy skorzystać z zakładki "Newsy", która znajduje się w kolumnie z prawej strony.

Jak można przyporządkować notę dla tej książki?

Żeby tego dokonać należy przyporządkować należytą ocenę w skali od 1 do 5, a następnie oznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Na jakiej podstawie obliczono ocenę książki?

Premiera książki Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który autor stworzył tę książkę?

Autorem jest Stephanie Pedersen. Kliknięcie w nazwisko pisarza spowoduje wyświetlenie innych wydawnictw książkowych przez niego napisanych. Z funkcji tej można skorzystać przechodząc do pola "Informacje".

Jaki wydawca chce wydać tę książkę?

Za wypuszczenie książki odpowiada firma Vivante. Żeby poznać inne książki od tego wydawcy należy kliknąć utaj lub w jego nazwę w polu "Informacje".

Dostrzegłem na waszej stronie błędne informacje. W jaki sposób mogę to zgłosić?

W tym celu należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę" dostępny nad polem "Informacje". Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących? Kiedy wychodzi Stephanie Pedersen - Wild Edibles: A Practical Guide to Foraging, with Easy Identification of 60 Edible Plants and 67 Recipes?
Data wydania książki zaplanowana została na 01.09.2016. Nowa książka Stephanie Pedersen z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Stephanie Pedersen - Dzika spiżarnia, czyli zbieractwo dla początkujących data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 1 września 2016, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie