czwartek, 18 grudnia

Oznaczenie treści
 

Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji

(2016)

Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World

Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji / Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World

Data premiery

czwartek
30.06.2016
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Najbardziej wyczekiwana książka kulinarna 2016 roku!

Tego lata zwariujemy na punkcie kiszenia wszystkiego, co nawinie się nam pod ręce dzięki gorącej premierze: wydawnictwo Vivante przedstawia polskie wydanie "Sztuki fermentacji" Sandora Ellixa Katza!

Gorący trend kulinarny, który podbija programy śniadaniowe, magazyny kulinarne, prestiżowe restauracje rozpala serca wszystkich tych, których pasją jest gotowanie, a dzięki biblii fermentacji przybierze na sile.

Ponad 700 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat, wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli fermentowaną herbatę), pastę miso, natto (fermentowana soja bogata w witaminę K), jogurty, miody pitne, wino, piwo i przepyszne kiszone warzywa, owoce, orzechy, ryby i mięso.

Jeśli nigdy nie próbowałeś kiszonych pomidorów lub kalarepy, teraz masz ku temu świetną okazję. Z Sandorem Katzem kiszenie staje się dziecinnie proste, a inspirujące przepisy i metody fermentacji rozbudzają apetyt na więcej.

Z tej opasłej księgi dowiesz się także, jakie korzyści zdrowotne płyną z jedzenia fermentowanej żywności, a także, jak wykorzystać proces fermentacji i pleśń do uzyskania energii i tym samym, wspomagać środowisko naturalne.

Dodatkowo, autor przystępnie wyjaśnia, jakich błędów podczas kiszenia unikać i przygotowuje adeptów sztuki fermentacji na wszelkie niespodzianki i trudności, które mogą napotkać, oraz radzi, jak można je naprawić w trakcie przygotowywania żywności.

Zacznij siać ferment i poznaj wszystkie tajniki wieloletniej tradycji fermentacji!



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy książka Sztuka fermentacji będzie dostępna?

Książkę będzie można czytać 30 czerwca 2016 (data wydania w Polsce). Aby sprawdzić inne daty należy kliknąć w odpowiednią flagę. Dodatkowe ustawienia regionalne dostępne są w zakładce "Moje konto".

Chcę otrzymywać na bieżąco najnowsze komunikaty dotyczące książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby otrzymywać komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach wysłane zostaną we wiadomości e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".

Czy jest możliwość polecenia książki znajomym?

Premierę można polecić innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Za ile mogę kupić książkę?

W celu zobaczenia ile należy zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę zamówić książkę Sztuka fermentacji. W którym sklepie mogę znaleźć ten produkt?

Książka jest do zakupu tutaj. Lista sklepów sprzedających ten produkt umieszczona jest na liście "Gdzie kupić?".

Gdzie mogę sprawdzić najświeższe doniesienia dotyczące książki?

Bieżące raporty można przeglądnąć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.

Gdzie mogę zaproponować ocenę dla tego produktu?

Aby ocenić książkę trzeba przyporządkować odpowiednią wartość w pięciopunktowej skali, a następnie przypieczętować wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Na jakiej podstawie obliczana jest ocena?

Premiera książki Sztuka fermentacji nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto jest twórcą tej książki?

Sandor Ellix Katz jest twórcą książki Sztuka fermentacji. Listę książek napisanych przez tego autora można znaleźć utaj.

Kto wydaje tę książkę?

Książka zostanie wydana przez firmę Vivante. Listę książek wydanych przez to wydawnictwo można znaleźć utaj.

Zauważyłem na tej stronie omyłkowe informacje. W jaki sposób można je skorygować?

Żeby zgłosić korektę należy wypełnić formularz umieszczony tutaj. Zgłaszać można między innymi nieaktualne daty, zmiany opisów, zwiastunów, okładek i plakatów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji? Kiedy wychodzi Sandor Ellix Katz - The Art of Fermentation: An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World?
Data wydania książki zaplanowana została na 30.06.2016. Nowa książka Sandor Ellix Katz z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Sandor Ellix Katz - Sztuka fermentacji data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 30 czerwca 2016, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie