czwartek, 26 grudnia

Oznaczenie treści
 

Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

(2017)

Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods

Inne

Obserwuj premierę
Ocena:


Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło / Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods

Data premiery

czwartek
18.05.2017
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Książka, która rozpoczęła rewolucję fermentacji.

Najnowsza książka Sandora Katza, bestsellerowego autora "Sztuki fermentacji" określanej mianem biblii kiszenia. Autor powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą na temat tajników fermentacji na całym świecie.

Dzięki swemu podejściu do sztuki kiszenia Katz inspiruje ludzi do zamiany kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m. in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo, a także oryginalne receptury ze wszystkich stron świata i tradycji kulinarnych. Tradycyjne przepisy dostosowano do najnowszych trendów, co inspiruje zarówno szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji, jak i kucharzy amatorów.



Tworzenie nowej recenzji


Ocena:

Zalety:
Wady:





Oznaczenie treści
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło? Kiedy wychodzi Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods?
Data wydania książki zaplanowana została na 18.05.2017. Nowa książka Sandor Ellix Katz z 2017 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2017 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 18 maja 2017, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie