sobota, 6 grudnia

Oznaczenie treści
 

Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

(2017)

Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods

Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło / Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods

Data premiery

czwartek
18.05.2017
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Książka, która rozpoczęła rewolucję fermentacji.

Najnowsza książka Sandora Katza, bestsellerowego autora "Sztuki fermentacji" określanej mianem biblii kiszenia. Autor powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą na temat tajników fermentacji na całym świecie.

Dzięki swemu podejściu do sztuki kiszenia Katz inspiruje ludzi do zamiany kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m. in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo, a także oryginalne receptury ze wszystkich stron świata i tradycji kulinarnych. Tradycyjne przepisy dostosowano do najnowszych trendów, co inspiruje zarówno szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji, jak i kucharzy amatorów.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy będzie miała miejsce premiera książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło?

Książka wydana zostanie 18 maja 2017 (data wydania w Polsce). Daty z innych regionów można wyświetlić wybierając odpowiednią flagę. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować w "Ustawieniach serwisu".

W jaki sposób można obserwować najświeższe komunikaty o premierze?

Aby dostawać najnowsze wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Zmiany można zobaczyć na stronie "Aktualności" lub otrzymać powiadomienie we wiadomości e-mail.

W jaki sposób mogę zarekomendować książkę innym osobom?

Książkę polecić można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Za ile można zamówić książkę?

Aby sprawdzić ile trzeba zapłacić za książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę nabyć książkę Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło. Gdzie jest dostępny do zakupu ten produkt?

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło jest do dostania tutaj. Z prawej strony znajduje się zakładka "Gdzie kupić?", w której wymienione są sklepy sprzedające ten produkt.

Na jakiej stronie mogę poczytać nowe wieści dotyczące książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło?

W celu przeczytania najnowszych materiałów należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

Czy mogę przyporządkować notę dla tego produktu?

Żeby tego dokonać trzeba zaznaczyć ocenę w skali od 1 do 5, a następnie przypieczętować wybór kliknięciem. Tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą oddać swój głos.

W jaki sposób przeliczana jest ocena?

Premiera książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto jest twórcą tej książki?

Sandor Ellix Katz jest twórcą książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło. Kliknij utaj albo w nazwisko autora, aby poznać inne książki przez niego stworzone.

Które wydawnictwo dba o wydanie tej książki?

Wydawnictwo Vivante sprawuje pieczę nad wydaniem książki. Kliknij utaj albo w nazwę firmy, żeby wyświetlić inne książki przez nią wydane.

Na stronie zaprezentowane są omyłkowe informacje. W jaki sposób można je skorygować?

Żeby zgłosić korektę należy uzupełnić formularz umieszczony tutaj. Zgłaszać można między innymi nieaktualne daty, zmiany opisów, zwiastunów, okładek i plakatów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło? Kiedy wychodzi Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods?
Data wydania książki zaplanowana została na 18.05.2017. Nowa książka Sandor Ellix Katz z 2017 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2017 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 18 maja 2017, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie