poniedziałek, 4 listopada

Oznaczenie treści
 

Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

(2017)

Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods

Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło / Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods

Data premiery

czwartek
18.05.2017
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Książka, która rozpoczęła rewolucję fermentacji.

Najnowsza książka Sandora Katza, bestsellerowego autora "Sztuki fermentacji" określanej mianem biblii kiszenia. Autor powraca z książką, która otwiera erę renesansu dla nowoczesnego jedzenia – ze świeżym spojrzeniem, jeszcze większym entuzjazmem i rozszerzoną wiedzą na temat tajników fermentacji na całym świecie.

Dzięki swemu podejściu do sztuki kiszenia Katz inspiruje ludzi do zamiany kuchni w laboratoria, gdzie mogą wyrabiać prawdziwe cuda: kiszone warzywa, fermentowane sery i jogurty, chleby na zakwasie i wiele innych.

Ta książka wprowadzi cię w zupełnie nowy świat smaków i korzyści zdrowotnych z fermentowanych produktów spożywczych. Znajdziesz w niej przepisy m. in. na kwas truskawkowy, koreańskie kimchi, czy afrykańskie piwo z sorgo, a także oryginalne receptury ze wszystkich stron świata i tradycji kulinarnych. Tradycyjne przepisy dostosowano do najnowszych trendów, co inspiruje zarówno szefów kuchni czterogwiazdkowych restauracji, jak i kucharzy amatorów.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Na kiedy planowana jest premiera książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło?

Książka Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło debiutować będzie 18 maja 2017 (data premiery w Polsce). W celu wyświetlenia daty z innego regionu należy wybrać odpowiednią flagę. Domyślny region można zmienić w w ustawieniach konta.

Chcę dostawać aktualne wiadomości o zmianach dotyczących książki. Jak tego dokonać?

Aby otrzymywać aktualne doniesienia o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Informacje o zmianach zostaną wysłane na podany adres e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".

Czy istnieje możliwość polecenia książki znajomym?

Tytuł polecić można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.

Jaka jest cena książki?

Żeby dowiedzieć się ile należy odłożyć na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę kupić książkę Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło. W którym sklepie mogę kupić ten tytuł?

Książkę Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło można zakupić tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.

Gdzie zobaczę bieżące komunikaty odnośnie książki?

Najnowsze newsy można przeglądać w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.

Chcę ocenić ten tytuł. Jak to zrobić?

Żeby ocenić książkę trzeba wyznaczyć należytą wartość od 1 do 5, a następnie zatwierdzić wybór kliknięciem. Tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą oddać swój głos.

W jaki sposób kalkulowana jest ocena książki?

Premiera książki Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto napisał tę książkę?

Sandor Ellix Katz jest autorem książki. Żeby zobaczyć jakie inne książki zostały napisane przez tego autora należy kliknąć utaj albo przejść do pola "Informacje" i kliknąć w nazwisko pisarza.

Jakie wydawnictwo zaangażowane jest w wydanie tej książki?

Książka została wydana przez Vivante. Aby sprawdzić inne książki wydane przez tę firmę kliknij w jej nazwę lub kliknij utaj.

Na waszej stronie zaprezentowane są przeinaczone dane. Gdzie mogę zgłosić poprawkę?

Żeby zgłosić błąd należy wypełnić formularz znajdujący się tutaj. Zgłaszać można między innymi nieaktualne daty, zmiany opisów, zwiastunów, okładek i plakatów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło? Kiedy wychodzi Sandor Ellix Katz - Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, And Craft Of Live-Culture Foods?
Data wydania książki zaplanowana została na 18.05.2017. Nowa książka Sandor Ellix Katz z 2017 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2017 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Sandor Ellix Katz - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 18 maja 2017, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie