Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”, „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.
Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz
Zatwierdź
Recenzje
Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko? Kiedy wychodzi Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko?
Data wydania książki zaplanowana została na 17.05.2011. Nowa książka Piotr Bikont z 2011 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2011 roku.
Komentarze