piątek, 5 grudnia

Oznaczenie treści
 

Miyoko Schinner - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa

(2018)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Miyoko Schinner - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa

Data premiery

środa
01.08.2018
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?
Miyoko Schinner ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów.
W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:
przepisy na gotowe mieszanki ciast naleśników które możesz długo przechowywać,
instrukcje przygotowania podstawowych sosów ciasteczek czy serów które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka wege bekon paluszki bezrybne pierś bezdrobiową a nawet wegańską wieprzowinę.
"Wegańska spiżarnia" podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy ma zostać wydana książka Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa?

Książka Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa wydana zostanie 1 sierpnia 2018 (data premiery w Polsce). Należy kliknąć w odpowiednie flagi, żeby sprawdzić daty z innego regionu. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować korzystając z opcji "Ustawienia serwisu" dostępnej pod zakładką "Moje konto".

Chcę otrzymywać bieżące wieści o zmianach dotyczących książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby otrzymywać najświeższe komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach wysłane zostaną we wiadomości e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".

Chcę powiadomić o książce inne osoby. Jak tego dokonać?

Książkę zasugerować znajomym można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Za ile nabędę książkę?

Aby dowiedzieć się ile trzeba wydać na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Gdzie mogę zakupić książkę Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa?

Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa jest do kupienia tutaj. Lista sklepów sprzedających ten produkt umieszczona jest na liście "Gdzie kupić?".

W którym miejscu mogę sprawdzić świeże doniesienia dotyczące książki?

W celu przeglądnięcia najświeższych komunikatów należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

Jak mogę przypisać notę dla tego produktu?

Aby ocenić książkę należy wyznaczyć odpowiednią wartość od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Swój głos mogą oddać jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Jakim sposobem podliczona została ocena książki?

Premiera książki Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który literat tworzy tę książkę?

Miyoko Schinner jest autorem książki Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa. Lista innych wydawnictw książkowych tego autora dostępna jest utaj.

Jaka firma chce wydać tę książkę?

Książka ma zostać wydana przez firmę Vivante. Żeby sprawdzić listę książek tego wydawcy należy przenieść się do zakładki "Informacje" i kliknąć w jego nazwę lub kliknąć utaj.

Zauważyłem na waszej stronie nieścisłe informacje. W jaki sposób mogę zgłosić poprawkę?

Aby to zrobić należy uzupełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik dostępny jest nad polem "Informacje". Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Miyoko Schinner - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa? Kiedy wychodzi Miyoko Schinner - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa?
Data wydania książki zaplanowana została na 01.08.2018. Nowa książka Miyoko Schinner z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2018 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Miyoko Schinner - Wegańska spiżarnia. Sztuka przygotowywania wegańskich kremów, serów, sosów, lodów i zastępników mięsa data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 1 sierpnia 2018, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie