Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności(2016)Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies | Inne |
Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
zalet domowego suszenia żywności
mechanizmu działania dehydratora
wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
zasad bezpieczeństwa żywnościowego
metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
produktów najlepiej nadających się do suszenia
czynników wpływających na czas suszenia żywności
sposobów przygotowywania żywności do suszenia
przechowywania wysuszonych produktów
Książka Tajniki suszenia żywności ma być wydana 28 września 2016 (data premiery w Polsce).
Aby być informowanym na bieżąco o aktualnościach należy dodać książkę do listy "Moje premiery". W tym celu kliknij w opcję "Obserwuj premierę" dostępną na pasku z opcjami. Na podany adres e-mail zostaną wysłane powiadomienia o zmianach. Informacje o zmianach pojawią się również na stronie "Aktualności".
O książce można wspomnieć znajomym poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby sprawdzić ile należy odłożyć na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.
Książka Tajniki suszenia żywności jest do kupienia tutaj. Lista wszystkich sklepów oferujących ten produkt znajduje się po prawej stronie.
W celu przeglądnięcia świeżych komunikatów należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.
Żeby to zrobić należy wybrać należytą ocenę, a następnie przypieczętować wybór kliknięciem. Żeby oddać głos trzeba posiadać konto w serwisie.
Premiera książki Tajniki suszenia żywności nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Michelle Keogh to osoba odpowiedzialna za stworzenie książki. W celu wyświetlenia listy książek tego autora przejdź do pola "Informacje" i kliknij w jego nazwisko albo kliknij utaj.
Książka zostanie wydana przez Galaktyka. Aby sprawdzić inne książki wydane przez tę firmę kliknij w jej nazwę lub kliknij utaj.
Korektę można zgłosić klikając tutaj. W ramach tej funkcji można zgłosić między innymi aktualizację daty, dodać lub zmienić opis, zamieścić zwiastun oraz trailer, czy też przesłać nową okładkę lub plakat.
Komentarze