wtorek, 16 grudnia

Oznaczenie treści
 

Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności

(2016)

Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies

Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności / Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies

Data premiery

środa
28.09.2016
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
zalet domowego suszenia żywności
mechanizmu działania dehydratora
wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
zasad bezpieczeństwa żywnościowego
metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
produktów najlepiej nadających się do suszenia
czynników wpływających na czas suszenia żywności
sposobów przygotowywania żywności do suszenia
przechowywania wysuszonych produktów



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

W jakim terminie ma zadebiutować książka Tajniki suszenia żywności?

Książka Tajniki suszenia żywności ma zadebiutować 28 września 2016 (data premiery w Polsce). Aby zobaczyć daty z innych regionów należy kliknąć w odpowiednią flagę. W ustawieniach konta można zmienić domyślnie wyświetlany region dla premier z różnych kategorii.

Chcę otrzymywać na bieżąco najnowsze doniesienia dotyczące książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby otrzymywać wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Wszystkie zmiany zostaną opublikowane na stronie "Aktualności", a powiadomienie będzie wysłane we wiadomości e-mail.

Chcę napisać o książce innym osobom. Jak mogę to zrobić?

Można tego dokonać klikając przycisk "Lubię to!" lub ysyłając e-mail do znajomych. Obydwie te opcje dostępne są na pasku w górnej części strony.

Jaką cenę trzeba uiścić za książkę?

Żeby sprawdzić ile trzeba zapłacić za książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

W jakim sklepie mogę kupić książkę?

Książkę Tajniki suszenia żywności można kupić tutaj. Lista sklepów sprzedających ten produkt umieszczona jest na liście "Gdzie kupić?".

Gdzie mogę znaleźć świeże newsy odnośnie książki?

Aby poczytać najświeższe raporty należy skorzystać z zakładki "Newsy", która znajduje się w kolumnie z prawej strony.

Gdzie mogę zaproponować notę dla tego produktu?

W tym celu należy założyć konto w serwisie lub zalogować się na już istniejące. Następnie w polu "Oceń" należy wybrać wartość w skali od 1 do 5 i potwierdzić ją kliknięciem.

Jaką metodą obliczono notę książki?

Premiera książki Tajniki suszenia żywności nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto jest odpowiedzialny za stworzenie tej książki?

Michelle Keogh jest autorem książki. Kliknij utaj albo w nazwisko autora, żeby wyświetlić inne książki przez niego napisane.

Która firma jest wydawcą?

Wydawnictwo Galaktyka zajmuje się wydaniem książki. Aby sprawdzić inne książki wydane przez tę firmę kliknij w jej nazwę lub kliknij utaj.

Znalazłem na tej stronie mylne informacje. W jaki sposób mogę to zgłosić?

Problem ten można zgłosić klikając tutaj. Zgłaszać można między innymi nieaktualne daty, zmiany opisów, zwiastunów, okładek i plakatów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności? Kiedy wychodzi Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies?
Data wydania książki zaplanowana została na 28.09.2016. Nowa książka Michelle Keogh z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 28 września 2016, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie