wtorek, 22 września

Oznaczenie treści
 

Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej

(2018)
Faktu

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej

Data premiery

środa
16.01.2019
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Literatura Faktu
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Odnośniki:
[dodaj]

Kuchnia dla głodnych wiedzy.
Czy zastanawiałeś się, kiedy ludzie zaczęli gotować? Jak przyrządzali jedzenie neandertalczycy albo jak mógł smakować stek po kromaniońsku? Michał Kuźmiński, wieloletni szef działu Nauka "Tygodnika Powszechnego", prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość.
Z książki dowiesz się, jak wygląda gluten, poznasz tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego), poznasz zapach zupy z kwarków, dowiesz się, jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.
Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

W jakim terminie ma pojawić się Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej?

Książka będzie udostępniona 16 stycznia 2019 (data premiery w Polsce). Należy kliknąć w odpowiednie flagi, żeby sprawdzić daty z innego regionu. Domyślnie pokazywany region można zmienić w ustawieniach konta.

Chcę otrzymywać najnowsze komunikaty o zmianach dotyczących książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby otrzymywać bieżące wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.

Jak mogę polecić książkę innym osobom?

Premierę można zasugerować poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

W jakiej cenie mogę znaleźć książkę?

Cenę książki można poznać tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę zamówić książkę Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej. W którym sklepie mogę znaleźć ten produkt?

Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej można dostać tutaj. Lista sklepów sprzedających ten produkt umieszczona jest na liście "Gdzie kupić?".

W którym miejscu mogę znaleźć świeże raporty dotyczące książki Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej?

Aby przeczytać najnowsze doniesienia należy skorzystać z zakładki "Newsy", która znajduje się w kolumnie z prawej strony.

Chcę postawić ocenę. Gdzie mogę to zrobić?

Aby ocenić książkę trzeba nadać wartość od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Swój głos mogą oddać jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Jaką metodą przeliczana jest ocena?

Premiera książki Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto pisze tę książkę?

Michał Kuźmiński to autor tej książki. Żeby poznać inne utwory od tego autora należy kliknąć utaj albo kliknąć w jego nazwisko w zakładce "Informacje".

Jakie wydawnictwo chce wydać tę książkę?

Wydawnictwo Społeczny Instytut Wydawniczy Znak dogląda wydania książki. Kliknięcie w nazwę wydawnictwa wyświetli listę innych książek przez nie wydanych. Z funkcji tej można skorzystać w polu "Informacje".

Dostrzegłem na waszej stronie błędne informacje. W jaki sposób mogę zgłosić poprawkę?

Żeby zgłosić korektę należy wypełnić formularz znajdujący się tutaj. Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej? Kiedy wychodzi Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej?
Data wydania książki zaplanowana została na 16.01.2019. Nowa książka Michał Kuźmiński z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2019 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 16 stycznia 2019, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie