środa, 25 grudnia

Oznaczenie treści
 

Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej

(2018)
Faktu

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej

Data premiery

środa
16.01.2019
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Literatura Faktu
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Odnośniki:
[dodaj]

Kuchnia dla głodnych wiedzy.
Czy zastanawiałeś się, kiedy ludzie zaczęli gotować? Jak przyrządzali jedzenie neandertalczycy albo jak mógł smakować stek po kromaniońsku? Michał Kuźmiński, wieloletni szef działu Nauka "Tygodnika Powszechnego", prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość.
Z książki dowiesz się, jak wygląda gluten, poznasz tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą, że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego), poznasz zapach zupy z kwarków, dowiesz się, jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.
Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na temat jedzenia i gotowania.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

W jakim terminie będzie można przeczytać książkę Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej?

Książka będzie debiutować 16 stycznia 2019 (data wydania w Polsce). Pokazywaną datę można zmienić kliknąć w odpowiednią flagę. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować korzystając z opcji "Ustawienia serwisu" dostępnej pod zakładką "Moje konto".

Chcę dostawać wieści o zmianach dotyczących książki. W jaki sposób tego dokonać?

Aby otrzymywać aktualne komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.

Czy dostępna jest możliwość zarekomendowania książki innym osobom?

Książkę można zarekomendować innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

W jakiej cenie mogę kupić książkę?

Aby dowiedzieć się ile należy odłożyć na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę zamówić książkę Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej. W którym miejscu mogę zakupić ten produkt?

Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej można nabyć tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" prezentowana jest lista sprzedawców oferujących ten produkt.

Gdzie mogę przeglądnąć bieżące newsy odnośnie książki Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej?

W celu sprawdzenia świeżych informacji należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

W którym miejscu można ocenić ten tytuł?

Żeby to zrobić należy zaznaczyć odpowiednią ocenę od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Opcja ta dostępna jest jedynie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu.

W jaki sposób zliczana jest ocena książki?

Premiera książki Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który literat napisał tę książkę?

Michał Kuźmiński jest twórcą książki Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej. Żeby poznać inne utwory od tego autora należy kliknąć utaj albo kliknąć w jego nazwisko w zakładce "Informacje".

Która firma jest wydawcą?

Książka zostanie wydana przez firmę Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. Lista książek wydanych przez tę firmę znajduje się utaj.

Spostrzegłem na waszej stronie niedobre informacje. W jaki sposób mogę zgłosić poprawkę?

Aby to zrobić należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik dostępny jest nad polem "Informacje". Zgłaszać można błędne daty premiery, opisy, okładki lub plakaty oraz zwiastuny.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej? Kiedy wychodzi Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej?
Data wydania książki zaplanowana została na 16.01.2019. Nowa książka Michał Kuźmiński z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2019 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Michał Kuźmiński - Nauka w kuchni. Przełomowe historie sztuki kulinarnej data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 16 stycznia 2019, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie