Marta Dymek - Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan(2017) | Inne |
Pierwsza książka kucharska twórczyni "Jadłonomii" – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Wydanie w zmniejszonym, poręcznym formacie.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia?
Do czego wykorzystać natkę marchewki?
Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół?
Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w książce Marty Dymek – znanej z programu "Dzień Dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Książka ma zadebiutować 12 kwietnia 2017 (data wydania w Polsce).
Należy skorzystać z opcji "Obserwuj premierę", która dostępna jest na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach zostaną wysłane na e-mail oraz pojawią się na stronie "Aktualności".
Książkę można zarekomendować innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby sprawdzić ile trzeba zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.
Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan jest do zakupu tutaj. Lista wszystkich sklepów oferujących ten produkt znajduje się po prawej stronie.
Nowe informacje można obejrzeć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Żeby tego dokonać trzeba wyznaczyć właściwą ocenę w skali 1-5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.
Premiera książki Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Marta Dymek jest twórcą książki Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan. Resztę książek napisanych przez tego autora można znaleźć utaj lub kliknąć w jego nazwisko znajdujące się w polu "Informacje".
Wydawnictwo Dwie Siostry sprawuje nadzór nad wydaniem książki. W celu wyświetlenia listy książek tego wydawcy kliknij w jego nazwę lub kliknij utaj.
Żeby zgłosić poprawkę należy wypełnić formularz umieszczony tutaj. W ramach tej funkcji można zgłosić między innymi aktualizację daty, dodać lub zmienić opis, zamieścić zwiastun oraz trailer, czy też przesłać nową okładkę lub plakat.
Komentarze