czwartek, 25 kwietnia

Oznaczenie treści
 

Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

(2017)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Data premiery

czwartek
05.10.2017
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

"Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady"
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

W jakim terminie ma pojawić się książka Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?

Książka Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa wydana zostanie 5 października 2017 (data wydania w Polsce). W celu wyświetlenia daty z innego regionu należy wybrać odpowiednią flagę. Opcja zmiany domyślnie wyświetlanego regionu dostępna jest w ustawieniach konta.

W jaki sposób mogę obserwować bieżące komunikaty o premierze?

Aby dostawać najnowsze wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach wysłane zostaną we wiadomości e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".

Chcę donieść o książce innym osobom. W jaki sposób mogę to uczynić?

Książkę zasugerować znajomym można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Ile pieniędzy należy zarezerwować na książkę?

Aby dowiedzieć się ile trzeba wydać na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę kupić książkę Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa. W którym miejscu mogę nabyć ten produkt?

Książkę Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa można kupić tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.

W którym miejscu mogę poczytać najświeższe raporty odnośnie książki?

Najnowsze doniesienia znajdują się w kolumnie "Newsy", która umieszczona jest po prawej stronie.

Czy można przypisać ocenę dla tego produktu?

Aby tego dokonać trzeba wyznaczyć należytą ocenę, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą zagłosować.

Jak przeliczona została ocena książki?

Premiera książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto jest odpowiedzialny za stworzenie tej książki?

Mark Tilling jest autorem książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa. Lista innych wydawnictw książkowych tego autora dostępna jest utaj.

Jakie wydawnictwo czuwa nad wydaniem tej książki?

Wydawnictwo APN Promise jest odpowiedzialne za wydanie książki. Lista innych książek tego wydawcy dostępna jest utaj.

Zauważyłem na stronie omyłkowe informacje. W jaki sposób mogę to zgłosić?

Aby tego dokonać należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik znajduje się nad polem "Informacje". Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa? Kiedy wychodzi Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?
Data wydania książki zaplanowana została na 05.10.2017. Nowa książka Mark Tilling z 2017 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2017 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 5 października 2017, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie