Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa(2017) | Inne |
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
"Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady"
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
Książka Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa wydana zostanie 5 października 2017 (data wydania w Polsce).
Aby dostawać najnowsze wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Powiadomienia o zmianach wysłane zostaną we wiadomości e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".
Książkę zasugerować znajomym można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby dowiedzieć się ile trzeba wydać na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Książkę Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa można kupić tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.
Najnowsze doniesienia znajdują się w kolumnie "Newsy", która umieszczona jest po prawej stronie.
Aby tego dokonać trzeba wyznaczyć należytą ocenę, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą zagłosować.
Premiera książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Mark Tilling jest autorem książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa. Lista innych wydawnictw książkowych tego autora dostępna jest utaj.
Wydawnictwo APN Promise jest odpowiedzialne za wydanie książki. Lista innych książek tego wydawcy dostępna jest utaj.
Aby tego dokonać należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik znajduje się nad polem "Informacje". Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.
Komentarze