czwartek, 26 grudnia

Oznaczenie treści
 

Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

(2017)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Data premiery

czwartek
05.10.2017
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

"Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady"
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy ma być premiera książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?

Książka Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa zadebiutuje 5 października 2017 (premiera w Polsce). W celu sprawdzenia daty z innego regionu należy wybrać odpowiednią flagę. W celu zmiany domyślnie wyświetlanego regionu należy skorzystać z opcji dostępnej w ustawieniach konta.

Chcę otrzymywać na bieżąco najnowsze wiadomości dotyczące książki. Jak tego dokonać?

Aby dostawać najświeższe raporty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.

Czy istnieje możliwość polecenia książki innym osobom?

Książkę można polecić znajomym poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Ile pieniędzy trzeba wydać na książkę?

Cena książki jest do sprawdzenia tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę kupić książkę Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa. W którym sklepie jest dostępny do zamówienia ten tytuł?

Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa można zakupić tutaj. Sklepy sprzedające ten produkt znajdują się po prawej stronie.

W którym miejscu mogę sprawdzić świeże komunikaty dotyczące książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?

Aby obejrzeć świeże materiały należy skorzystać z zakładki "Newsy", która znajduje się w kolumnie z prawej strony.

Chcę zaproponować notę. Jak tego dokonać?

Żeby ocenić książkę należy wskazać należytą wartość w skali od 1 do 5, a następnie zatwierdzić wybór kliknięciem. Jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą zagłosować.

W jaki sposób kalkulowana jest ocena książki?

Premiera książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który autor tworzy tę książkę?

Mark Tilling to osoba odpowiedzialna za stworzenie książki. Lista książek stworzonych przez tego pisarza znajduje się utaj.

Które wydawnictwo odpowiada za wydanie tej książki?

Wydawnictwo APN Promise sprawuje pieczę nad wydaniem książki. Listę książek wydanych przez to wydawnictwo można znaleźć utaj.

Na tej stronie prezentowane są przeinaczone dane. Gdzie mogę zgłosić poprawkę?

Aby tego dokonać należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik umieszczony jest nad polem "Informacje". Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa? Kiedy wychodzi Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?
Data wydania książki zaplanowana została na 05.10.2017. Nowa książka Mark Tilling z 2017 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2017 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 5 października 2017, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie