sobota, 6 grudnia

Oznaczenie treści
 

Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

(2017)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

Data premiery

czwartek
05.10.2017
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

"Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady"
Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Na kiedy ustanowiona została premiera książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?

Książka udostępniona będzie 5 października 2017 (data wydania w Polsce). Wyświetlaną datę można zmienić kliknąć w odpowiednią flagę. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować w "Ustawieniach serwisu".

W jaki sposób można śledzić bieżące raporty o premierze książki?

Aby śledzić bieżące wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.

Czy jest możliwość polecenia książki innym osobom?

Można to zrobić klikając przycisk "Lubię to!" lub ysyłając e-mail do znajomych. Obydwie te opcje umieszczone są na pasku w górnej części strony.

Jak duży wydatek stanowi książka?

Żeby sprawdzić ile trzeba odłożyć na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę nabyć książkę Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa. W którym sklepie można dostać ten produkt?

Książkę można zamówić tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" znajdują się wszystkie sklepy, w których można znaleźć ten produkt.

Na jakiej stronie znajdę najświeższe raporty odnośnie książki?

W celu przeglądnięcia bieżących newsów należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

Gdzie można zaproponować ocenę dla tej książki?

Żeby tego dokonać trzeba przyporządkować odpowiednią ocenę od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Jak przeliczono ocenę książki?

Premiera książki Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który nowelista stworzył tę książkę?

Mark Tilling to twórca tej książki. Żeby poznać inne utwory od tego autora należy kliknąć utaj albo kliknąć w jego nazwisko w zakładce "Informacje".

Kto jest wydawcą?

Wydawnictwo APN Promise zajmuje się wydaniem książki. Żeby poznać inne książki od tego wydawcy należy kliknąć utaj lub w jego nazwę w polu "Informacje".

Na tej stronie wypisane są mylne dane. Gdzie mogę to zgłosić?

Poprawkę można zgłosić korzystając z opcji "zgłoś poprawkę" umieszczonej nad polem "Informacje". W ramach tej funkcji można zgłosić między innymi aktualizację daty, dodać lub zmienić opis, zamieścić zwiastun oraz trailer, czy też przesłać nową okładkę lub plakat.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa? Kiedy wychodzi Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa?
Data wydania książki zaplanowana została na 05.10.2017. Nowa książka Mark Tilling z 2017 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2017 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Mark Tilling - Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 5 października 2017, czwartek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie