Klan Gesslerów jest dziś najbardziej rozpoznawalny wśród znanych w Polsce rodzin restauratorów. O każdym z Gesslerów śmiało można powiedzieć, że jest nieprzeciętny i prowadzi niebanalne życie. Magda z szaloną energią robi „Kuchenne rewolucje” i prowadzi kilkanaście restauracji. Adam, autor „Wściekłych garów” nadaje kulinarny ton „warszawce”. Marta i jej „Qchnia Artystyczna” wytycza nowe trendy w gastronomii. Każdy z nich o jedzeniu mówi jak o sztuce. Bo Gesslerowie to artyści smaku, a ich restauracje to nie zwykła gastronomia, to element polskiej kultury.
Komentarze
Nie ma jeszcze komentarzy Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz
Zatwierdź
Recenzje
Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Małgorzata Pietkiewicz - Imperium Gessler od Kuchni? Kiedy wychodzi Małgorzata Pietkiewicz - Imperium Gessler od Kuchni?
Data wydania książki zaplanowana została na 29.06.2011. Nowa książka Małgorzata Pietkiewicz z 2011 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2011 roku.
Nowa książka Małgorzata Pietkiewicz - Imperium Gessler od Kuchni data premiery
Wszystkie daty wydania:
29 czerwca 2011, środa (polska data)
Recently Viewed
Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie
Aktualności
Wiadomości
Znajomi
Moje premiery
Aby móc zagłosować musisz się zalogować!
Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików Cookie. Za ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe w świetle ustawy. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treść do Twoich preferencji. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies oraz naszej Polityce Prywatności.
Komentarze