Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół(2017)Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fermented Vegetables: Creative Recipes For Fermenting 64 Vegetables & Herbs In Krauts, Kimchis, Brined | Inne |
Fermentacja – gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności oraz wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
I ty możesz zostać mistrzem kiszonek i fermentacji!
Książka wydana zostanie 21 listopada 2017 (premiera w Polsce).
Aby śledzić aktualne wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na podany adres e-mail zostaną wysłane powiadomienia o zmianach. Informacje o zmianach pojawią się również na stronie "Aktualności".
Książkę można polecić poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby zobaczyć ile trzeba odłożyć na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół można nabyć tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" prezentowana jest lista sprzedawców oferujących ten produkt.
Najnowsze materiały można zobaczyć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Żeby ocenić książkę należy nadać właściwą wartość w skali od 1 do 5, a następnie przypieczętować wybór kliknięciem. Jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą zagłosować.
Premiera książki Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey jest autorem książki Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół. Kliknij utaj albo w nazwisko autora, żeby wyświetlić inne książki przez niego napisane.
Książka ma być wydana przez Vivante. Listę książek wydanych przez to wydawnictwo można znaleźć utaj.
Żeby zgłosić korektę należy kliknąć tutaj i wysłać wypełniony formularz. Poprawić można nieprawidłowe daty, opisy, okładki oraz dodać nowe trailery.
Komentarze