
Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół(2017)Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fermented Vegetables: Creative Recipes For Fermenting 64 Vegetables & Herbs In Krauts, Kimchis, Brined | Inne |


Fermentacja – gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności oraz wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
I ty możesz zostać mistrzem kiszonek i fermentacji!

Książka udostępniona będzie 21 listopada 2017 (premiera w Polsce).
Aby otrzymywać doniesienia o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.
Tytuł polecić można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.
Żeby zobaczyć cenę książki kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół jest do zakupu tutaj. Wszystkie sklepy sprzedające ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?".
W celu zobaczenia najnowszych informacji należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.
Aby ocenić książkę trzeba wybrać konkretną wartość w skali 1-5, a następnie zapieczętować wybór kliknięciem. Opcja ta dostępna jest jedynie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu.
Premiera książki Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Autorem jest Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey. Żeby poznać inne utwory od tego autora należy kliknąć utaj albo kliknąć w jego nazwisko w zakładce "Informacje".
Wydawcą jest Vivante. Aby zobaczyć listę książek wydanych przez tego wydawcę kliknij w jego nazwę lub kliknij utaj.
Problem ten można zgłosić korzystając z opcji "zgłoś poprawkę" umieszczonej nad polem "Informacje". Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.
21 listopada 2017, wtorek
Komentarze