Katarzyna Rozmysłowicz - Przystanek Cisna. Kuchnia wege w sercu Bieszczad(2019) | Inne |
Kiedy miałam 18 lat, przyjechałam po raz pierwszy w Bieszczady. Po kilku latach zamieszkałam w Cisnej, małej górskiej miejscowości. Tu poznałam Andrzeja i tutaj urodziła się Agata. Zbudowaliśmy nasz pierwszy dom, który był też niewielkim rodzinnym pensjonatem. Kiedy zabrał go pożar, z pomocą przyjaciół wybudowaliśmy nowy Przystanek Cisna. Lubimy zapraszać gości, słuchać z nimi muzyki, przygotowywać jedzenie pełne bieszczadzkich przysmaków. Robimy to, co kochamy najbardziej.
Gotuję dla moich bliskich, przyjaciół i naszych gości. Dla wszystkich, którzy mają ochotę spróbować moich bezmięsnych dań. Czas spędzany przez nich przy stole powinien być porą smakowania, odkrywania jedzenia, ale też rozmów i śmiechu. Cieszy mnie towarzystwo ludzi i nie chcę spędzać w kuchni długich godzin. Dlatego z moich przepisów można szybko wyczarować smaczne potrawy. Uwolnij wyobraźnię i spróbuj!
Kasia Rozmysłowicz
"Każdy z nas ma ukryty w głębi pamięci jakiś niepowtarzalny obraz, smak, zapach, który kojarzy mu się z niezapomnianą chwilą. Garść soczystych czereśni prosto z drzewa, kubek mleka oferowany przy wiejskiej drodze czy krajobraz otulony mgłą. Takie wspomnienia przechowujemy często jak najcenniejszy skarb. Książka "Przystanek Cisna" to nie tylko znakomite przepisy na każdą porę roku, to zatrzymane na dłużej obrazy i smaki. To intymny pamiętnik chwil".
Małgorzata Szczepańska – redaktor naczelna "Sielskiego Życia"
"Nie ma nic piękniejszego niż połączenie magicznych miejsc i dobrego jedzenia. Te dwie rzeczy są wspaniałe osobno, ale razem "smakują" jeszcze lepiej. Książka przenosi nas do świata smacznej wegetariańskiej kuchni, do świata niesamowitych smaków, zapachów i magicznych miejsc. Myślę, że stwierdzenie: "Rzuć wszystko i wyjedź w Bieszczady... " nabierze teraz jeszcze mocniejszego znaczenia".
Paula Jagodzińska – blogerka, podróżniczka
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Książka Przystanek Cisna. Kuchnia wege w sercu Bieszczad pojawi się 16 października 2019 (premiera w Polsce).
Aby śledzić najnowsze wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Wszystkie zmiany zostaną opublikowane na stronie "Aktualności", a powiadomienie będzie wysłane we wiadomości e-mail.
Książkę można zasugerować znajomym poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
W celu zobaczenia ile trzeba zapłacić za książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Książka jest do dostania tutaj. Produkt można znaleźć w sklepach znajdujących się w zakładce "Gdzie kupić?".
W celu przeglądnięcia nowych informacji należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.
Żeby to zrobić należy wskazać właściwą ocenę od 1 do 5, a następnie zaakceptować wybór kliknięciem. Opcja ta dostępna jest jedynie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu.
Premiera książki Przystanek Cisna. Kuchnia wege w sercu Bieszczad nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Twórcą książki jest Katarzyna Rozmysłowicz. Listę książek napisanych przez tego autora można znaleźć utaj.
Za wypuszczenie książki odpowiedzialna jest firma Publicat. Żeby sprawdzić listę książek tego wydawcy należy przenieść się do zakładki "Informacje" i kliknąć w jego nazwę lub kliknąć utaj.
Aby tego dokonać należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik umieszczony jest nad polem "Informacje". Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.
Komentarze