
Katarzyna Mikulska, Artur Bokła - Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2(2017) | Poradniki |


To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.
W tej części "Kuchni survivalowej"zaprezentowanoróżne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem.
Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają!
Niezwykły toolbook tym razem wyposażono w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie.
Toolbook zawiera:
przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej),
prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie),
techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki,
filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR,
sól, linijkę calową i centymetrową.

Książka będzie debiutowała 25 października 2017 (data wydania w Polsce).
Aby śledzić najświeższe komunikaty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Informacje o zmianach zostaną wysłane na podany adres e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".
O książce można donieść innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby dowiedzieć się ile kosztuje książka Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Książka Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 jest do znalezienia tutaj. Produkt można znaleźć w sklepach znajdujących się w zakładce "Gdzie kupić?".
Najświeższe wieści można znaleźć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Żeby tego dokonać należy nadać należytą ocenę w skali od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Żeby oddać głos trzeba posiadać konto w serwisie.
Premiera książki Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2 nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Katarzyna Mikulska, Artur Bokła to osoba odpowiedzialna za stworzenie książki. Kliknięcie utaj spowoduje wyświetlenie listy pozostałych książek od tego autora. Z funkcji tej można również skorzystać przechodząc do pola "Informacje" i klikając w nazwisko pisarza.
Za wydanie książki odpowiada firma Wydawnictwo Pascal. Inne książki wydane przez to wydawnictwo można znaleźć utaj albo kliknąć w jego nazwę zamieszczoną w zakładce "Informacje".
Żeby zgłosić korektę należy uzupełnić formularz znajdujący się tutaj. Zgłosić można niepoprawne daty wydania, opisy, zwiastuny oraz obrazki.
25 października 2017, środa
Komentarze