czwartek, 25 kwietnia

Oznaczenie treści
 

Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru

(2018)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru

Data premiery

wtorek
13.11.2018
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Odnośniki:
[dodaj]

W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok.
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy książka Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru udostępniona będzie?

Książka Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru pojawi się 13 listopada 2018 (data premiery w Polsce). Żeby zobaczyć inne daty należy wybrać odpowiednią flagę. Opcja zmiany domyślnie wyświetlanego regionu dostępna jest w ustawieniach konta.

W jaki sposób mogę śledzić wieści o premierze?

Aby dostawać aktualne informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.

Chcę polecić książkę innym osobom. Jak tego dokonać?

Książkę można polecić innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Ile należy wydać na książkę?

W celu sprawdzenia ile trzeba zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę kupić książkę Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. Gdzie jest dostępny do zakupu ten tytuł?

Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru można znaleźć tutaj. Więcej można znaleźć w zakładce "Gdzie kupić?" znajdującej się z prawej strony.

Na jakiej stronie mogę przeczytać świeże komunikaty dotyczące książki?

Najświeższe raporty można sprawdzić w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.

W którym miejscu można przyporządkować ocenę dla tej książki?

Aby to zrobić należy nadać konkretną ocenę od 1 do 5, a następnie oznaczyć wybór kliknięciem. Jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą zagłosować.

Na jakiej podstawie obliczona została nota książki?

Premiera książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który literat tworzy tę książkę?

Ina Rybarczyk jest twórcą książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. Żeby sprawdzić listę pozostałych książek tego twórcy należy udać się do pola "Informacje" i kliknąć w jego nazwisko albo kliknąć utaj.

Która firma zamierza wydać tę książkę?

Za wypuszczenie książki odpowiedzialna jest firma Dom Wydawniczy Rebis. Kliknięcie utaj spowoduje wyświetlenie listy innych książek od tego wydawcy. Z funkcji tej można również skorzystać udając się do pola "Informacje" i klikając w nazwę wydawnictwa.

Spostrzegłem na stronie nieścisłe dane. W jaki sposób mogę to zgłosić?

Żeby zgłosić poprawkę należy wypełnić formularz umieszczony tutaj. Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru? Kiedy wychodzi Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru?
Data wydania książki zaplanowana została na 13.11.2018. Nowa książka Ina Rybarczyk z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2018 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 13 listopada 2018, wtorek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie