czwartek, 28 stycznia

Oznaczenie treści
 

Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru

(2018)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru

Data premiery

wtorek
13.11.2018
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Odnośniki:
[dodaj]

W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok.
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy można spodziewać się premiery książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru?

Książka ma pojawić się 13 listopada 2018 (data wydania w Polsce). Żeby zobaczyć inne daty należy wybrać odpowiednią flagę. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować w "Ustawieniach serwisu".

W jaki sposób mogę śledzić najświeższe informacje o premierze?

Należy skorzystać z opcji "Obserwuj premierę", która dostępna jest na pasku z opcjami. Zmiany można zobaczyć na stronie "Aktualności" lub otrzymać powiadomienie we wiadomości e-mail.

W jaki sposób mogę zarekomendować książkę znajomym?

Można tego dokonać klikając przycisk "Lubię to!" lub ysyłając e-mail do znajomych. Obydwie te opcje dostępne są na pasku w górnej części strony.

W jakiej cenie można zamówić książkę?

W celu dowiedzenia się ile należy odłożyć na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

W którym miejscu jest do kupienia książka?

Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru można kupić tutaj. W zakładce "Gdzie kupić?" można znaleźć listę sklepów sprzedających ten produkt.

Gdzie poczytam nowe newsy odnośnie książki?

Bieżące materiały znajdują się w kolumnie "Newsy", która umieszczona jest po prawej stronie.

Czy mogę przyporządkować notę dla tego produktu?

Żeby ocenić książkę należy wskazać odpowiednią wartość w skali 1-5, a następnie zatwierdzić wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Jaką metodą obliczana jest ocena książki?

Premiera książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który pisarz napisał tę książkę?

Ina Rybarczyk jest autorem książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. Aby sprawdzić inne książki napisane przez tego autora kliknij w jego nazwisko lub kliknij utaj.

Jaka firma pilnuje wydania tej książki?

Książka została wydana przez Dom Wydawniczy Rebis. Kliknięcie w nazwę wydawnictwa wyświetli listę innych książek przez nie wydanych. Z funkcji tej można skorzystać w polu "Informacje".

Znalazłem na stronie niedobre dane. W jaki sposób można je skorygować?

Poprawkę można zgłosić korzystając z opcji "zgłoś poprawkę" umieszczonej nad polem "Informacje". Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru? Kiedy wychodzi Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru?
Data wydania książki zaplanowana została na 13.11.2018. Nowa książka Ina Rybarczyk z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2018 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 13 listopada 2018, wtorek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie