Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru(2018) | Inne |
W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok.
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.
Książka Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru pojawi się 13 listopada 2018 (data premiery w Polsce).
Aby dostawać aktualne informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.
Książkę można polecić innym osobom poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
W celu sprawdzenia ile trzeba zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru można znaleźć tutaj. Więcej można znaleźć w zakładce "Gdzie kupić?" znajdującej się z prawej strony.
Najświeższe raporty można sprawdzić w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Aby to zrobić należy nadać konkretną ocenę od 1 do 5, a następnie oznaczyć wybór kliknięciem. Jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą zagłosować.
Premiera książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Ina Rybarczyk jest twórcą książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. Żeby sprawdzić listę pozostałych książek tego twórcy należy udać się do pola "Informacje" i kliknąć w jego nazwisko albo kliknąć utaj.
Za wypuszczenie książki odpowiedzialna jest firma Dom Wydawniczy Rebis. Kliknięcie utaj spowoduje wyświetlenie listy innych książek od tego wydawcy. Z funkcji tej można również skorzystać udając się do pola "Informacje" i klikając w nazwę wydawnictwa.
Żeby zgłosić poprawkę należy wypełnić formularz umieszczony tutaj. Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.
Komentarze