
Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru(2018) | Inne |


W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok.
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.

Książka Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru ma być dostępna 13 listopada 2018 (premiera w Polsce).
Aby otrzymywać najnowsze wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Wszystkie zmiany zostaną opublikowane na stronie "Aktualności", a powiadomienie będzie wysłane we wiadomości e-mail.
Tytuł polecić można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.
W celu dowiedzenia się ile trzeba odłożyć na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.
Książkę można kupić tutaj. Więcej można znaleźć w zakładce "Gdzie kupić?" znajdującej się z prawej strony.
Świeże wiadomości można przeglądnąć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Aby to zrobić trzeba zaznaczyć należytą ocenę od 1 do 5, a następnie oznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.
Premiera książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Ina Rybarczyk jest twórcą książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. Aby zobaczyć listę książek napisanych przez tego autora kliknij w jego nazwisko w polu "Informacje" lub kliknij utaj.
Wydawnictwo Dom Wydawniczy Rebis jest odpowiedzialne za wydanie książki. Kliknięcie w nazwę wydawnictwa wyświetli listę innych książek przez nie wydanych. Z funkcji tej można skorzystać w polu "Informacje".
Żeby zgłosić korektę należy wypełnić formularz znajdujący się tutaj. Zgłaszać można błędne daty premiery, opisy, okładki lub plakaty oraz zwiastuny.
13 listopada 2018, wtorek
Komentarze