piątek, 5 grudnia

Oznaczenie treści
 

Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru

(2018)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru

Data premiery

wtorek
13.11.2018
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Odnośniki:
[dodaj]

W swojej drugiej książce autorka znanego bloga kulinarnego True Taste Hunters zaprasza swoich wielbicieli, a także tych, którzy jeszcze jej nie znają, ale też lubią gotować i zdrowo się odżywiać, w następną podróż kulinarną. Tym razem skupia się na porach roku i proponuje wyśmienite dania przyrządzane z sezonowych owoców i warzyw. Słodkie truskawki, kwaskowaty rabarbar, soczyste sierpniowe pomidory czy jesienna dynia są bohaterami niezwykłych, prostych w przygotowaniu roślinnych dań, którymi możesz rozpieszczać siebie i swoją rodzinę przez cały rok.
Książka zawiera ponad 120 przepisów na potrawy roślinne bez glutenu i rafinowanego cukru oraz podstawowe wiadomości dotyczące gotowania, tak aby mogli z niej korzystać także ci czytelnicy, którzy dopiero rozpoczynają swoją kulinarną przygodę.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy książka Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru zostanie wydana?

Książka Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru ma być dostępna 13 listopada 2018 (premiera w Polsce). Kliknij w wybraną flagę, żeby wyświetlić datę z innego regionu. Domyślnie wyświetlany region można zmienić w ustawieniach konta.

W jaki sposób mogę obserwować bieżące informacje o premierze?

Aby otrzymywać najnowsze wieści o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Wszystkie zmiany zostaną opublikowane na stronie "Aktualności", a powiadomienie będzie wysłane we wiadomości e-mail.

Gdzie mogę zarekomendować książkę znajomym?

Tytuł polecić można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.

Jaką kwotę trzeba uiścić za książkę?

W celu dowiedzenia się ile trzeba odłożyć na książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę zamówić książkę Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. W którym miejscu jest dostępny do zamówienia ten produkt?

Książkę można kupić tutaj. Więcej można znaleźć w zakładce "Gdzie kupić?" znajdującej się z prawej strony.

Gdzie znajdę nowe wiadomości odnośnie książki?

Świeże wiadomości można przeglądnąć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.

W jaki sposób można przypisać ocenę dla tej książki?

Aby to zrobić trzeba zaznaczyć należytą ocenę od 1 do 5, a następnie oznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Jak wyliczana jest ocena książki?

Premiera książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto tworzy tę książkę?

Ina Rybarczyk jest twórcą książki Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru. Aby zobaczyć listę książek napisanych przez tego autora kliknij w jego nazwisko w polu "Informacje" lub kliknij utaj.

Która firma jest wydawcą tej książki?

Wydawnictwo Dom Wydawniczy Rebis jest odpowiedzialne za wydanie książki. Kliknięcie w nazwę wydawnictwa wyświetli listę innych książek przez nie wydanych. Z funkcji tej można skorzystać w polu "Informacje".

Na tej stronie zaprezentowane są przekłamane dane. Gdzie mogę to zgłosić?

Żeby zgłosić korektę należy wypełnić formularz znajdujący się tutaj. Zgłaszać można błędne daty premiery, opisy, okładki lub plakaty oraz zwiastuny.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru? Kiedy wychodzi Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru?
Data wydania książki zaplanowana została na 13.11.2018. Nowa książka Ina Rybarczyk z 2018 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2018 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Ina Rybarczyk - Łowcy smaków. Cztery pory roku. Kuchnia roślinna bez glutenu i rafinowanego cukru data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 13 listopada 2018, wtorek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie