Francuski prestiż, polski smak. Jedyny międzynarodowy, obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce. Ponad 600 adresów dla miłośników dobrego smaku.
"Żółty przewodnik Gault&Millau" powstał ponad 50 lat temu we Francji. Dyktuje trendy kulinarne w 12 krajach świata. Rygorystyczne kryteria, anonimowi inspektorzy, tysiące degustacji. Najlepsze restauracje wyróżniane są kucharskimi czapkami Q. Ich liczba wskazuje na rangę restauracji i poziom serwowanych dań.
Przewodnikowi przyświeca hasło: "Dla nas luksusem jest jakość, a nie cena!"
Tworzenie nowej recenzji
Ocena:
Zalety:
Wady:
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2017? Kiedy wychodzi Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2017?
Data wydania książki zaplanowana została na 28.11.2016. Nowa książka Opracowanie zbiorowe z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.