Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2016(2015) | Podróże |
Francuski prestiż, polski smak. Jedyny międzynarodowy, obiektywny przewodnik po najlepszych restauracjach, hotelach i produktach w Polsce. Ponad 600 adresów dla miłośników dobrego smaku.
Książka Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2016 ma zadebiutować 30 listopada 2015 (data premiery w Polsce).
Aby śledzić informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Informacje o zmianach zostaną wysłane na podany adres e-mail oraz będą opublikowane na stronie "Aktualności".
Premierę można zasugerować poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2016 jest do zakupu tutaj. Więcej sprzedawców znajduje się na liście "Gdzie kupić?".
Najświeższe wieści znajdują się w kolumnie "Newsy", która umieszczona jest po prawej stronie.
Aby ocenić książkę należy wyznaczyć wartość w skali od 1 do 5, a następnie zatwierdzić wybór kliknięciem. Opcja ta dostępna jest jedynie dla zarejestrowanych użytkowników serwisu.
Premiera książki Gault&Millau. Polska. Żółty przewodnik 2016 nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Twórcą jest Opracowanie zbiorowe. Lista książek stworzonych przez tego pisarza znajduje się utaj.
Wydawcą książki jest firma Gault&Millau. Żeby zobaczyć jakie inne książki zostały wydane przez tę firmę należy kliknąć w en odnośnik albo udać się do pola "Informacje" i kliknąć w nazwę wydawnictwa.
Żeby zgłosić korektę należy kliknąć tutaj i wysłać wypełniony formularz. Do poprawy zgłosić można między innymi nieaktualne daty, opisy oraz okładki.
Komentarze