Agata Wilkowska - Bez jaj. Roślinna cukiernia(2019) | Inne |
#bezjajtej – Książka nie tylko dla wegan!
"Czy można połączyć pyszne słodkości, punkowe zacięcie i etyczny styl życia? Okazuje się, że jak najbardziej, a Agata i jej ekipa są w tym mistrzami. Warto w to wejść!"
Orestes "Everyday Hero" Kowalski
"Agata przenosi stolicę weganizmu z Berlina do naszych domów. Nie musisz nigdzie jechać – przepisy i zdjęcia z tej książki sprawią, że poczujesz się jak w kawiarni na Kreuzbergu. " Weronika Potepa, V-mag
"Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne czy elitarne. Chcę Cię namówić nie tylko do pieczenia według moich przepisów, zawartych w tej książce, ale również do tworzenia własnych kombinacji smakowych. Traktuj tę książkę jak notatnik. Nie bój się jej ubrudzić. Niech leży w kuchni na stole i żyje własnym życiem. Cukiernictwo jest trochę magią, ale gwarantuję Ci, że szybko opanujesz jej tajniki i zaskoczysz nie tylko siebie, ale i swoich bliskich. Twórz smakołyki razem z przyjaciółmi, wspólnie wyjadając kremy i resztki ciast. " Autorka
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Książka dostępna będzie 27 lutego 2019 (data wydania w Polsce).
Aby otrzymywać najświeższe informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. O zmianach poinformujemy wysyłając wiadomość na podany adres e-mail, a także opublikujemy je na stronie "Aktualności".
Książkę polecić można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Cenę książki Bez jaj. Roślinna cukiernia można znaleźć na Skąpiec lub Ceneo.
Bez jaj. Roślinna cukiernia można zakupić tutaj. Wszystkie sklepy można znaleźć na liście "Gdzie kupić?" usytuowanej po prawej stronie.
Najnowsze komunikaty można poczytać w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Aby tego dokonać trzeba wyznaczyć konkretną ocenę od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.
Premiera książki Bez jaj. Roślinna cukiernia nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Autorem jest Agata Wilkowska. Żeby poznać inne utwory od tego autora należy kliknąć utaj albo kliknąć w jego nazwisko w zakładce "Informacje".
Książka ma być wydana przez Publicat. Aby sprawdzić inne książki wydane przez tę firmę kliknij w jej nazwę lub kliknij utaj.
Żeby zgłosić poprawkę należy uzupełnić formularz znajdujący się tutaj. Dzięki temu można wnieść o aktualizacje dat, opisów i odnośników oraz zmiany trailerów albo okładek.
Komentarze