Agata Wilkowska - Bez jaj. Roślinna cukiernia(2019) | Inne |
#bezjajtej – Książka nie tylko dla wegan!
"Czy można połączyć pyszne słodkości, punkowe zacięcie i etyczny styl życia? Okazuje się, że jak najbardziej, a Agata i jej ekipa są w tym mistrzami. Warto w to wejść!"
Orestes "Everyday Hero" Kowalski
"Agata przenosi stolicę weganizmu z Berlina do naszych domów. Nie musisz nigdzie jechać – przepisy i zdjęcia z tej książki sprawią, że poczujesz się jak w kawiarni na Kreuzbergu. " Weronika Potepa, V-mag
"Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne czy elitarne. Chcę Cię namówić nie tylko do pieczenia według moich przepisów, zawartych w tej książce, ale również do tworzenia własnych kombinacji smakowych. Traktuj tę książkę jak notatnik. Nie bój się jej ubrudzić. Niech leży w kuchni na stole i żyje własnym życiem. Cukiernictwo jest trochę magią, ale gwarantuję Ci, że szybko opanujesz jej tajniki i zaskoczysz nie tylko siebie, ale i swoich bliskich. Twórz smakołyki razem z przyjaciółmi, wspólnie wyjadając kremy i resztki ciast. " Autorka
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Książka będzie debiutowała 27 lutego 2019 (premiera w Polsce).
Aby otrzymywać najświeższe raporty o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.
Książkę można zarekomendować poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te dostępne są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Żeby zobaczyć jaka jest cena książki Bez jaj. Roślinna cukiernia kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.
Bez jaj. Roślinna cukiernia można zakupić tutaj. Wszystkie sklepy sprzedające ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?".
W celu przeglądnięcia nowych doniesień należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.
Aby tego dokonać trzeba nadać konkretną ocenę od 1 do 5, a następnie potwierdzić wybór kliknięciem. Swój głos mogą oddać jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu.
Premiera książki Bez jaj. Roślinna cukiernia nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Agata Wilkowska jest autorem książki Bez jaj. Roślinna cukiernia. Lista innych wydawnictw książkowych tego autora dostępna jest utaj.
Książka zostanie wydana przez Publicat. Listę książek wydanych przez to wydawnictwo można znaleźć utaj.
W tym celu należy uzupełnić formularz "zgłoś poprawkę" dostępny nad polem "Informacje". Poprawić można nieprawidłowe daty, opisy, okładki oraz dodać nowe trailery.
Komentarze