Agata Lewandowska - Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku(2021) | Inne |
Jagody goi, nasiona chia, amarantus, sok noni – brzmi egzotycznie, prawda? Natka pietruszki, cebula, czereśnie, jeżyny – brzmi wyjątkowo... swojsko. Wszystkie wymienione produkty zalicza się do superfoods, czyli tak zwanej superżywności, którą stanowią artykuły o wyjątkowym bogactwie dobroczynnych składników odżywczych.
Mało kto wie, że jagody goi z powodzeniem można zastąpić żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. W polskich sadach, na polach i w ogrodach jest pełno produktów, które mogą konkurować z zagranicznymi superfoods.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak wzbogacać swoją dietę o cenne składniki, korzystając z łatwo dostępnych, sezonowych, krajowych produktów, w tym warzyw, owoców, ziół, zbóż, orzechów i nasion. Poznasz wartość odżywczą poszczególnych superfoods i ich prozdrowotne składniki. Zdobędziesz wiedzę, w jakich stanach i chorobach pomagają.
Ciesz się bogactwem superfoods przez cztery pory roku!
Książka Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku ma zostać wydana 7 lipca 2021 (premiera w Polsce).
Aby dostawać najświeższe informacje o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Na stronie "Aktualności" zostaną opublikowane zmiany, które zaszły w obserwowanych premierach, a powiadomienie zostanie wysłane we wiadomości e-mail.
Książkę można polecić poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby sprawdzić ile należy zapłacić za książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku można kupić tutaj. Wszystkie sklepy dostępne są w zakładce "Gdzie kupić?" znajdującej się po prawej stronie.
W celu znalezienia najnowszych informacji należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.
Aby tego dokonać trzeba wybrać właściwą ocenę, a następnie zapieczętować wybór kliknięciem. Tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą oddać swój głos.
Premiera książki Polskie superfoods. Przepisy na cztery pory roku nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Autorem jest Agata Lewandowska. Żeby sprawdzić listę pozostałych książek tego twórcy należy udać się do pola "Informacje" i kliknąć w jego nazwisko albo kliknąć utaj.
Wydawnictwo RM zaangażowane jest w wydanie książki. Aby zobaczyć listę książek wydanych przez tego wydawcę kliknij w jego nazwę lub kliknij utaj.
W tym celu należy uzupełnić formularz "zgłoś poprawkę" znajdujący się nad polem "Informacje". Zgłaszać można błędne daty premiery, opisy, okładki lub plakaty oraz zwiastuny.
Komentarze