Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół(2017)Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey - Fermented Vegetables: Creative Recipes For Fermenting 64 Vegetables & Herbs In Krauts, Kimchis, Brined | Inne |
Fermentacja – gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności oraz wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.
I ty możesz zostać mistrzem kiszonek i fermentacji!
Książka Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół będzie debiutować 21 listopada 2017 (data wydania w Polsce).
Aby otrzymywać bieżące wiadomości o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Wszystkie zmiany zostaną opublikowane na stronie "Aktualności", a powiadomienie będzie wysłane we wiadomości e-mail.
Książkę można zarekomendować znajomym poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.
Aby zobaczyć ile trzeba wydać na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.
Książka Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół jest do zakupu tutaj. Produkt można znaleźć w sklepach znajdujących się w zakładce "Gdzie kupić?".
Nowe doniesienia można obejrzeć w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.
Żeby ocenić książkę trzeba nadać odpowiednią wartość w skali od 1 do 5, a następnie zaznaczyć wybór kliknięciem. Głos mogą oddać tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu.
Premiera książki Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.
Kirsten K. Shockey, Christopher Shockey to autor tej książki. Lista innych wydawnictw książkowych tego autora dostępna jest utaj.
Wydawnictwo Vivante sprawuje nadzór nad wydaniem książki. Lista innych książek tego wydawcy dostępna jest utaj.
Problem ten można zgłosić korzystając z opcji "zgłoś poprawkę" umieszczonej nad polem "Informacje". Poprawiać można nieprecyzyjne daty oraz opisy, a także wnosić o dodanie okładek, odnośników i zwiastunów.
Komentarze