sobota, 4 maja

Oznaczenie treści
 

Emiliano Castagna - Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

(2023)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Emiliano Castagna - Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna

Data premiery

środa
08.11.2023
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…



Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu ponad 120 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z gorgonzolą i ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy likier bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!



Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!



Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować tak jak prawdziwy Włoch!



Powyższy opis pochodzi od wydawcy.




Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Na kiedy przygotowano premierę książki Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna?

Książka zadebiutuje 8 listopada 2023 (data wydania w Polsce). Aby zobaczyć daty z innych regionów należy kliknąć w odpowiednią flagę. W celu zmiany domyślnie wyświetlanego regionu należy skorzystać z opcji dostępnej w ustawieniach konta.

W jaki sposób mogę śledzić najnowsze raporty o premierze książki?

Aby dostawać bieżące doniesienia o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Zmiany można zobaczyć na stronie "Aktualności" lub otrzymać powiadomienie we wiadomości e-mail.

Czy dostępna jest możliwość polecenia książki innym osobom?

Tytuł zarekomendować można poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości na e-mail znajomych. Funkcje te umieszczone są na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej sekcji strony.

Za ile można kupić książkę?

W celu sprawdzenia ile trzeba zapłacić za książkę kliknij tutaj: Ceneo lub Skąpiec.

Chcę nabyć książkę Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna. W którym sklepie mogę zamówić ten produkt?

Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna jest do kupienia tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.

W którym miejscu mogę znaleźć najświeższe komunikaty odnośnie książki?

Świeże raporty można sprawdzić w zakładce "Newsy" znajdującej się w kolumnie po prawej stronie.

W jaki sposób mogę przyporządkować notę dla tego produktu?

Aby to zrobić trzeba nadać odpowiednią ocenę w skali od 1 do 5, a następnie przypieczętować wybór kliknięciem. Swój głos mogą oddać jedynie zarejestrowani użytkownicy serwisu.

Jakim sposobem kalkulowana jest nota książki?

Premiera książki Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Kto pisze tę książkę?

Emiliano Castagna jest autorem książki Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna. Żeby zobaczyć jakie inne książki zostały napisane przez tego autora należy kliknąć utaj albo przejść do pola "Informacje" i kliknąć w nazwisko pisarza.

Kto jest wydawcą tej książki?

Wydawnictwo Pascal dba o wydanie książki. Lista innych książek tego wydawcy dostępna jest utaj.

Odnalazłem na tej stronie nieprecyzyjne informacje. W jaki sposób mogę to zgłosić?

Aby tego dokonać należy wypełnić formularz "zgłoś poprawkę", do którego odnośnik umieszczony jest nad polem "Informacje". W ramach tej funkcji można zgłosić między innymi aktualizację daty, dodać lub zmienić opis, zamieścić zwiastun oraz trailer, czy też przesłać nową okładkę lub plakat.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Emiliano Castagna - Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna? Kiedy wychodzi Emiliano Castagna - Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna?
Data wydania książki zaplanowana została na 08.11.2023. Nowa książka Emiliano Castagna z 2023 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2023 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Emiliano Castagna - Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 8 listopada 2023, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie