czwartek, 28 marca

Oznaczenie treści
 

Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko

(2011)
Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko

Data premiery

wtorek
17.05.2011
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Książka poświęcona kuchni Żydów polskich. Nie ma jednak charakteru dokumentalno-wspomnieniowego, nie jest antologią starych przepisów. Balbina Przepiórko jest postacią fikcyjną, kryje się za nią Piotr Bikont, znany z rozmaitych książek kulinarnych oraz publikacji w prasie (m.in. „Gazeta Wyborcza”, „Przekrój”, „Wprost”,  „Newsweek”), który kreśli własną wizję kuchni żydowskiej, dostosowaną do wymogów i gustów współczesności.



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko? Kiedy wychodzi Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko?
Data wydania książki zaplanowana została na 17.05.2011. Nowa książka Piotr Bikont z 2011 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2011 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Piotr Bikont - Kuchnia Żydowska Balbiny Przepiórko data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 17 maja 2011, wtorek
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie