czwartek, 25 kwietnia

Oznaczenie treści
 

Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności

(2016)

Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies

Inne

Obserwuj premierę
Oceń:

Oceń:


Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności / Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies

Data premiery

środa
28.09.2016
Flaga regionu Polska

zgłoś poprawkę

Informacje

Gatunek:
Inne
Ranking:
-   -

Tagi:
[dodaj]
Wydawnictwo:
Odnośniki:
[dodaj]

Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
zalet domowego suszenia żywności
mechanizmu działania dehydratora
wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
zasad bezpieczeństwa żywnościowego
metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
produktów najlepiej nadających się do suszenia
czynników wpływających na czas suszenia żywności
sposobów przygotowywania żywności do suszenia
przechowywania wysuszonych produktów



Komentarze

Nie ma jeszcze komentarzy
Bądź pierwszy i podziel się swoją opinią na temat tej premiery!
Dodaj komentarz


Kod CAPTCHA

Zatwierdź

Recenzje

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. A może Ty dodasz swoją?

Oznaczenie treści
Najczęściej zadawane pytania

Kiedy książka Tajniki suszenia żywności ma zadebiutować?

Książka debiutowała będzie 28 września 2016 (data premiery w Polsce). Aby sprawdzić inne daty należy kliknąć w odpowiednią flagę. Wyświetlanie domyślnego regionu można skonfigurować korzystając z opcji "Ustawienia serwisu" dostępnej pod zakładką "Moje konto".

Chcę otrzymywać wieści o zmianach dotyczących książki. Jak tego dokonać?

Aby śledzić wiadomości o książce skorzystaj z przycisku "Obserwuj premierę" znajdującego się na pasku z opcjami. Wszystkie zmiany zostaną opublikowane na stronie "Aktualności", a powiadomienie będzie wysłane we wiadomości e-mail.

Chcę powiedzieć o książce znajomym. W jaki sposób mogę to uczynić?

Książkę można polecić poprzez polubienie strony w serwisie Facebook lub ysłanie wiadomości e-mail. Funkcje te znajdują się na pasku z opcjami, który znajduje się w górnej części strony.

Za ile kupię książkę?

W celu dowiedzenia się ile trzeba zarezerwować na książkę kliknij tutaj: Skąpiec lub Ceneo.

Chcę nabyć książkę Tajniki suszenia żywności. W którym sklepie jest dostępny do zamówienia ten tytuł?

Tajniki suszenia żywności można zakupić tutaj. Sklepy, które sprzedają ten produkt znajdują się w polu "Gdzie kupić?" umieszczonym po prawej stronie.

W którym miejscu mogę sprawdzić najświeższe wieści odnośnie książki?

W celu obejrzenia bieżących informacji należy skorzystać z kolumny "Newsy" znajdującej się z prawej strony.

W którym miejscu mogę ocenić książkę?

Żeby to zrobić należy wyznaczyć właściwą ocenę w pięciopunktowej skali, a następnie zapieczętować wybór kliknięciem. Tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu mogą oddać swój głos.

Na jakiej podstawie podliczona została ocena?

Premiera książki Tajniki suszenia żywności nie dostała jeszcze oceny. Użytkownicy mogą oceniać tytuły jeszcze przed pojawieniem się ich na rynku, wyrażając w ten sposób swoje oczekiwania. System umożliwia późniejszą modyfikację przyznanych głosów – w tym celu użytkownik powinien wybrać inną wartość w polu "Ocena". Ocena w serwisie to średnia ważona, gdzie waga głosu zależy przede wszystkim od stażu użytkownika.

Który nowelista tworzy tę książkę?

Michelle Keogh to osoba odpowiedzialna za stworzenie książki. Żeby poznać inne utwory od tego autora należy kliknąć utaj albo kliknąć w jego nazwisko w zakładce "Informacje".

Która firma dogląda wydania tej książki?

Wydawnictwo Galaktyka sprawuje nadzór nad wydaniem książki. Żeby zobaczyć jakie inne książki zostały wydane przez tę firmę należy kliknąć w en odnośnik albo udać się do pola "Informacje" i kliknąć w nazwę wydawnictwa.

Na stronie podane są niedobre informacje. W jaki sposób można je skorygować?

W tym celu należy skorzystać z opcji "zgłoś poprawkę". Zgłaszać można błędne daty premiery, opisy, okładki lub plakaty oraz zwiastuny.

Na tej stronie znajdziesz informacje na temat:
Kiedy premiera Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności? Kiedy wychodzi Michelle Keogh - Dehydrating at Home: Getting the Best from Your Dehydrator, from Fruit Leather to Meat Jerkies?
Data wydania książki zaplanowana została na 28.09.2016. Nowa książka Michelle Keogh z 2016 roku to główny temat tego artykułu i tej podstrony. U nas znajdziesz fragmenty tego utworu literackiego. Pooglądaj zwiastun i przeczytaj naszą zapowiedź. Znajdziesz tutaj również galerię zdjęć, zwiastuny, trailery, klipy wideo, nasze recenzje oraz oceny, dzięki czemu poznasz interesujące nowości oraz zapowiedzi, a także wszystkie nadchodzące premiery 2016 roku.
Data ostatniej aktualizacji:

 Gdzie kupić?

 Tagi


Nie przypisano jeszcze tagów
Dodaj tag

 W sklepach

Nowa książka Michelle Keogh - Tajniki suszenia żywności data premiery

Wszystkie daty wydania:
  • Flaga Polska 28 września 2016, środa
    (polska data)

Recently Viewed

Wpisz minimum 3 znaki!
Komunikat
OK
Opcje
Tak
Anuluj
Potwierdzenie
Tak
Nie